Over Mij

Ik ben Veerle. Life & Mindset coach met een missie.
Elke mama haar kracht laten ontdekken. 

Elk van ons heeft reeds kracht in zich.

Alleen weet je soms niet meer hoe jouw kracht te gebruiken. Ergens onderweg is ze (onbewust) verloren geraakt. 
Als mama ben je gaan leven op het ‘moeten’-ritme.  Je twijfelt of het je het wel goed genoeg doet.  Voor jezelf, je kinderen, je partner, je ouders, je collega’s en iedereen die ook maar een idee over jou zou kunnen hebben.  Je voelt je opgeslorpt door 100-den dingen die je dient te doen voor iedereen rondom jou. Je begint je het slachtoffer te voelen van alle mogelijke rollen waar je ooit voor koos.  

Je wil terug stevig in je schoenen staan als vrouw om de verschillende rollen in je leven te combineren. En je wil dit ook doen met warmte en liefde, voor jezelf en de anderen rondom jou.  Zodat twijfel en schuldgevoelens plaats maken voor rust, voldoening, tederheid en kracht.  Zodat jij bewuste keuzes kan maken voor de toekomst… voor morgen en elke volgende dag.

Ik ben er voor de mama die al vanalles geprobeerd heeft of heeft willen proberen, maar niet weet hoe dit te doen zonder anderen rondom haar teleur te stellen.

Het is mijn missie om deze mama terug haar kracht te laten ontdekken, in de wetenschap dat dit haar ten goede komt en degenen rondom haar.  Ze wordt het voorbeeld dat ze zelf wil hebben.   

Kernwoorden voor haar worden:  energie & kracht & positiviteit & actie & groeien & tederheid & geluk & liefde.

Een missie die ik zelf leef

Het beste van mezelf geven in de verschillende rollen van mijn leven. 
Dit &-& verhaal maakt deel uit van de 2-wekelijkse blog op donderdag.  

Just for the record, ook ik krijg regelmatig een reality check voorgeschoteld.  Als niet alles loopt zoals verwacht, dan reken ik op mijn krachtigste tool, nl de mindset. Trial & Error & next Trial it is!  Er is enkel winnen of leren. En voor de ‘next trial’ word ik graag getriggerd door andere manieren van denken, om er daarna mijn eigen gedacht van te maken ;). 

Met op de achtergrond de puzzel in onze keuken, mijn zicht tijdens het ontbijt: Today is a perfect day to start living your dreams. Dat en mijn Mr. Cariño aan de andere kant van de tafel.

Verder ben ik een happy mama, fiere mama, twijfelende mama, zelf-kritische mama, is-het-wel-goed-genoeg-mama in afwisseling met gewoon-goed-is-ook-perfect-mama, …. … … kortom mama-all-the-way van een 5-jarig Prutske. 

Ik ben getrouwd met mijn Mr. Cariño ( Spaans voor mijn schat en allerliefste!) en ben plusmama van 2 tieners (15 & 17 jaar).  Er is hier dus wel een spectrum aan verschillende levens-fases te beleven, oh boy.  Dus kort samengevat: 4 boys & a lady! Voeg daar nog een job bij, familie, social stuff en nog wat zelfzorg en je begint zicht te krijgen op de verschillende rollen :).

HUMAN IN PROGRESS 

Door bewust te zijn van waar je nu staat en je blik te richten naar de toekomst. Benieuwd naar wat er komt en welke realisaties er mogelijk zijn.
Je rollen zo combineren zodat ze bij jou passen.  

Slagzinnen, quotes, mantra’s… what’s in a name:

‘Voor elk probleem bestaan verschillende oplossingen’.  Ik was even mee aan het kijken met Prutske naar de PJ Masks / Pyjamahelden en dit passeerde.  Zalig toch als er wijsheden in kinderseries zitten. 

‘Keep it simple, complexity will come along anyway’.  Al een oude quote van mezelf en nog steeds een match.  Eentje om aan te denken als je zelf nog een extra vleugje drama toevoegt aan een situatie.  KIS remember !

‘Alles komt altijd in orde’. Een quote die mijn Mr. Cariño en ik veel gebruiken.  Naderhand aangevuld met deze: ‘en we vinden altijd wel een manier om met situaties om te gaan. Someway someday somehow, we’ll figure it out.’

Deze laatste wil ook nog delen met jullie: ‘Je bent geen pot Nutella’.  Voor de people pleasers onder ons, yep, count me in! Mijn vrije interpretatie: je hoeft niet iedereen te pleasen zoals een pot Nutella. 

Quotes om je een positieve vibe te geven.
Quotes die voor een open mindset zorgen.

Amarieyo – een &-& combinatie met een missie

Ama-wat?  Is dat een woord?  Welke taal is dat? 
Het is een unieke creatie waar alles inzit waarvoor ik sta:

Omdat het kan

Omdat het mooi klinkt. Niet meer, niet minder.
Het mag en kan, waarom ook niet?
Ik haal mijn inspiratie uit een boek van Brené Brown: ‘De kracht van kwetsbaarheid’.  Toen ik ‘Amarillo’ las, dacht ik: ‘Dit klinkt mooi, dit is het! . Het is btw een stadje in the States. Top-boek! Echt een aanrader. Of voor als je minder tijd hebt: je kan ook de show terugvinden op Netflix ‘The Call to Courage’.

Geel

Amarillo betekent toch ook GEEL, in het Spaans?’
Yep, hier ga ik mee verder!
Ik link geel aan: energie, kracht, positiviteit, actie, optimisme, groeien, levenslust, vrijheid, …  Just what I need!

YO (= IK) & Marie

YO is IK in het het Spaans, en dat sluit perfect aan bij de kracht die elk van ons in zich draagt. En Marie linkt naar mezelf, omdat het een deel is van mijn 2de naam.

Et voilà, Amarieyo Life & Mindset Coaching
Een &-& verhaal, een liefdevolle-kracht-combinatie

Ik kijk er naar uit om ook van jullie te horen!