Ik kan op mezelf rekenen

O. is een onderneemster en staat aan de vooravond van veranderingen in haar zaak.

Dit is wat zij reeds te vertellen had na de helft van haar traject.

Hoe heeft het coaching-programma je dagelijks leven reeds veranderd?

Ik heb meer bewustzijn gekregen over wat ik doe en waarom. Ik kijk uit naar het volgende deel. Om verder inzicht te krijgen in mijn gedachten en gedrag om zo mezelf te blijven ondersteunen.  Ook als het moeilijk gaat of onduidelijk is, kan ik zo de volgende stap zetten.  Ik twijfel reeds minder aan mezelf en ga gerichter te werk.

Wat zijn de 3 belangrijkste zaken die je geleerd hebt? En waarom is dat belangrijk voor jou?

Wat heeft je verrast onderweg? En waarom?

Dat ik bepaalde emoties uit de weg ging, terwijl ze me eigenlijk iets leren. Emoties toelaten lijkt moeilijk, maar blijkt zo waardevol, ook bij het laten groeien van mijn business. 

Zou je het Amarieyo coachingstraject aanbevelen aan anderen en waarom?

Ja.  Veerle heeft een rustige en open aanpak, waardoor ik me op mijn gemak voelde tijdens de sessies.  Tijdens het traject leer je immens veel over jezelf, waardoor je steeds op jezelf leert te vertrouwen .