Amarieyo Coachingstraject

Voor wie?

Voor we het hebben over meer rust en energie, hebben we het eerst over voor wie dit Life Owner Coaching Programma is: 

Je doet van nature je best.

Je geeft je voor meer dan 100%  thuis en op het werk. Halve inzet bestaat niet. Je doet steeds je best en dat vraagt ook veel van je. Het voelt niet in evenwicht, want je best doen zou goed moeten voelen.

Je krijgt veel rond.

Je weet hoe te zorgen voor anderen. Je weet hoe je je job moet doen. Zo goed, dat je er jezelf in verliest. Het is tijd om hier voldoening uit te halen en met vertrouwen door je dag te gaan.

Voor als je je in controle wil voelen over je dag.

Waar je ook bent ...

Klaar om te ontdekken om de hoe voor eens en altijd te ontdekken?

Dan is het Amarieyo Coachingstraject echt iets voor jou.

Stel je dit voor binnen 3 maanden...

Dit leer je in het Amarieyo Coachingstraject:

Dit is hoe we samenwerken in het Amarieyo Coachingstraject:

Wekelijkse persoonlijke coaching gedurende 3 maanden

PERSOONLIJKE COACHING. Krijg elke week ondersteuning in de 1-op-1 coachingssessies met me. Gedurende 12 weken krijg je elke week je online coachingssessies. Je hoeft het niet langer alleen uit te zoeken. We werken samen met je real-life situaties. De discussie met je man, je motivatie op het werk, de rush deze ochtend, het gepieker van deze nacht. You name it, we handle it. Zorg voor directe impact op korte én lange termijn. Elke sessie (60') gaat online of telefonisch door.

Technieken & strategieën

LIFE OWNER GIDS. Krijg vanaf de eerste dag toegang tot je persoonlijke webpagina en ontdek de technieken 'to own your life'. Je krijg zowel een portie kracht als zacht Je vindt er het bewezen proces dat reeds verschillende vrouwen terug in hun kracht zet én ook plaats laat voor het zorgende. Het recept voor voluit leven..

Ontdek wat dit voor jou betekent tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek.

Wat klanten zeggen over het Amarieyo Coachingstraject

Ik voel me veel rustiger. Het overwinningsgevoel omdat ik de zaken anders aanpak, is echt zalig !
Klant L.
Bediende in Finance, mama en levensgenieter
Ik geniet er terug van om voor de klas te staan. Ik geniet nu van mijn gezin en voel me energiek. Ik sport weer wekelijks. Ik ben terug mijn enthousiaste zelfve.
Klant Evy
Kleuterleidster, mama en sportieveling
Ik kijk altijd uit naar de wekelijkse coaching. Ik voel dat Veerle klaar zit om er in te vliegen. Dat werkt aanstekelijk. Veerle is een heel opgewekte, wijze en positieve Life Coach. De Life Owner Academy is een absolute aanrader !
op jezelf rekenen
Life Owner An
Leerkracht