Life Owner Membership

Gelukkig zijn, zonder gepieker en stress. Dat begint hier.

Voor wie?

Voor we het hebben over de rust die je zal vinden, hebben we het eerst over voor wie dit programma is: 

Je doet van nature je best.

Je geeft je voor meer dan 100%  thuis en op het werk. Halve inzet bestaat niet. Je doet steeds je best en dat vraagt ook veel van je. Het voelt niet in evenwicht, want je best doen zou goed moeten voelen.

Je krijgt veel rond.

Je weet hoe te zorgen voor je gezin. Je weet hoe je je job moet doen. Zo goed, dat je er jezelf in verliest. Het is tijd om hier voldoening uit te halen en met vertrouwen door je dag te gaan.

Voor mama's die ook controle willen over hun dag.

Waar je ook bent ...

Maandelijkse Life Owner Masterclass

MASTERCLASS. Elke maand krijg je de Life Owner Masterclass. We focussen op je dag makkelijker en lichter maken. Verwacht je aan inspirerende voorbeelden en de bijhorende mindset-tips.

Maandelijkse Coaching

PERSOONLIJKE COACHING. Krijg elke week ondersteuning in de 1-op-1 coachingssessies met me. Elke maand heb je 4 online coachingssessies. Je hoeft het niet langer alleen uit te zoeken. We werken samen met je real-life situaties. De discussie met je man, je motivatie op het werk, de rush deze ochtend, het gepieker van deze nacht. You name it, we handle it and solve it. Zorg voor directe impact op korte én lange termijn. Elke sessie van 30 minuten gaat online of telefonisch door.

Life Owner tools & strategieën

ACADEMY. Krijg vanaf de eerste dag toegang tot je persoonlijke webpagina met de modules die ook van jou een Life Owner maken. Verwacht je aan kracht en zacht tegelijkertijd. Je vindt er het bewezen proces dat vrouwen terug in hun kracht zet én ook plaats laat voor het zorgende. Het recept voor voluit leven. Je vindt er de korte audio's terug. Makkelijk om te luisteren, waar en waneer je wil en met handige werkboeken. 

Stel je dit voor ...

Dit leer je in het Life Owner Membership:

Wat kost het je?

Maandelijks 125 EUR

Start vandaag voor 125 EUR per maand. Je krijgt per maand je uitnodiging tot betaling en je blijft zolang je wil. You own it.

Wat klanten zeggen over het Life Owner Membership

Ik voel me veel rustiger. Het overwinningsgevoel omdat ik de zaken anders aanpak, is echt zalig !
Life Owner L.
Bediende in Finance
Ik geniet er terug van om voor de klas te staan. Ik geniet nu van mijn gezin en voel me energiek. Ik sport weer wekelijks. Ik ben terug mijn enthousiaste zelfve.
Life Owner Evy
Kleuterleidster
Ik kijk altijd uit naar de wekelijkse coaching. Ik voel dat Veerle klaar zit om er in te vliegen. Dat werkt aanstekelijk. Veerle is een heel opgewekte, wijze en positieve Life Coach. De Life Owner Academy is een absolute aanrader !
op jezelf rekenen
Life Owner An
Leerkracht