Werk met mij

Gelukkig zijn, zonder gepieker en zonder stress? 
Ik help je in de Life Owner Academy.

Begin nu met je beter te voelen

Word bewust manager van je doen en laten in je leven. Van zodra je weet hoe je voor actie gaat, voel je je ook beter. 

Dit is slechts het begin.

Ik voel me veel rustiger. Het overwinningsgevoel omdat ik de zaken anders aanpak, is echt wel zalig!
Klant L.
Bediende

Betere relaties

Relaties zijn belangrijk in je leven. Ze hebben een enorme invloed op hoe je je voelt. Daarom wil je leren hoe je steeds sterk staat in elke relatie. Zodat je je niet meer wegcijfert of laat doen. Neem terug controle over hoe je opdaagt in relaties die teveel energie vragen. Leer hoe je nee zegt en grenzen stelt. Hierdoor kan je terug volop genieten van je dierbare relaties.

Als Life Owner ben je ook je beste partner onderweg. Je haalt jezelf niet meer naar beneden en weet hoe je jezelf een push forward geeft.

Ik geniet er nu terug van om voor de klas te staan. Ik heb terug tijd voor mijn gezin. Ik voel me terug energiek en ben terug mijn enthousiaste zelve, thuis en op het werk. Ik heb ook terug tijd om te sporten. Mijn andere manier van denken en opdagen werkt.

Zet je blik richting toekomst met je doe-plan

Bepaal waar je naar toe wil met je toekomst en maak je eigenste kompas hier naar toe. Gedaan met ‘niet weten wat je wil’. Ga aan de slag en stel niet langer uit.  

Werk vandaag aan je toekomst. Maak je plan  en zet direct stappen. Bepaal je prioriteiten voor de verschillende petjes in je leven

Voel je in controle van je leven met meer energie

Dit is ook mogelijk voor jou

Ga voor krachtig persoonlijk leiderschap in je leven.

Met het Life Owner Traject ga je door het stap-voor-stap proces dat je in ownership zet van je leven. 

Tientallen klanten hebben deze stappen reeds gezet met impact in elk domein van hun leven. Privé, als mama, in de relatie met hun partner, met hun moeder en vader en elkeen die hun dierbaar is. Om hun day-to-day-leven rond te krijgen zonder stress. Alsook met impact op hun professionele leven, of dit nu in de bedrijfswereld, in het onderwijs of in hun business was.  

De toepassing van de Life Owner tools is allesomvattend omdat hun toepassing impact heeft op de 24u van elke dag. Je start met de toepassing in één domein, en de rest volgt. Stapsgewijs neem je terug controle van je eigen leven, all of it.

Ik neem je mee op weg

De Life Owner Academy is uniek in haar categorie. Je zorgt er voor ware transformatie zonder je leven radicaal te moeten omgooien. Je verandert je struggle naar ownership. De impact voel je in je day-to-day life. 

Je staat stevig in je schoenen.
Onzekerheid en getwijfel zijn niet meer nodig.

Stel je een leven voor dat lichter voelt.
Waar stress de overhand niet meer neemt.
Waar meer rust en meer energie dagdagelijks deel van uitmaken.

Ga er voor in de Life Owner Academy.

Hoe werkt het?

Tijdens het Life Owner Traject van de Academy krijg je de combinatie van persoonlijke coaching en training. Het Life Owner traject is op maat. De invulling en de coaching die je krijgt zijn steeds gericht op jou, je doelen en je noden. Bij de start van het traject zetten we je doelen en spreken we af waar we op werken.

Online coaching

Ik kijk altijd uit naar de sessies. Ik voel dat Veerle bij elke sessie echt klaar zit om erin te vliegen. Dat werkt aanstekelijk! Veerle is een heel opgewekte, wijze, positieve en lieve coach. De Life Owner Academy is een absolute aanrader !
An
Lerares

Online training

De Life Owner Gids is tof geschreven en leest vlot. In ieder hoofdstuk zitten er meerdere eye-openers. De Gids maakt het traject nog waardevoller. Je krijgt zoveel meer dan coaching.
Klant A.
Leidinggevende - alleenstaande mama

Wat is je eerstvolgende stap?

Dit gesprek is een krachtig signaal aan jezelf dat je verandering wil. Neem deze eerste stap en plan je gesprek nu in. 

Wil je de focus leggen op je loopbaan?

In de Life Owner Academy kan je ook terecht voor loopbaancoaching: Own your career. We zetten je carrière terug op de rails. 

Minder stress.
Zelfzekerder in je job.
Meer voldoening.
Preventie van burn-out
Terug geloven in jezelf na burn-out

We maken je loopbaan-plan volgens je noden en gaan samen aan de slag. Tijdens een
eerste gratis intake-gesprek gaan we na waar je persoonlijk nood ligt 

Ik sta terug stevig in mijn schoenen na een moeilijke periode. Ik durf nu te kiezen, ook voor mezelf. Ik voel me nu zelfzeker en geloof terug in mijn eigen kunnen. Conclusie…. grandioos geslaagd.