Werk met mij

Gelukkig zijn, zonder gepieker en zonder stress

Maak eenvoudig komaf met stress en struggle. Het is tijd om plaats te maken voor rust, stralen en genieten. In de Life Owner Academy vind je het maandprogramma dat coaching combineert met bewezen stappenplan om terug grip te krijgen op je leven. Én dat in één halfuur per week. 

Leef je leven zonder stress

Je leert hoe je stress aan de kant zet. Het piekeren neemt af.  Je krijgt terug meer energie en voelt je steviger in je schoenen staan. De dagelijkse hectiek worden vervangen door focus. Rust.

Ik voel me veel rustiger. Het overwinningsgevoel omdat ik de zaken anders aanpak, is echt zalig!
Klant L.
Bediende

Geniet van je leven

Steeds jezelf zijn in je relaties is de basis om te genieten van je leven. 

Leer hoe je steeds sterk staat in elke relatie én hoe dit hand in hand gaat met liefde en mildheid.  Krachtige Liefde.

 

Bepaal hoe je opdaagt in relaties, zonder jezelf weg te cijferen. En geniet hierdoor terug volop van je dierbare relaties.

Word ook je eigen beste partner door jezelf niet langer naar beneden te halen. Leer hoe je jezelf de krachtige push forward geeft.

Ik geniet er nu terug van om voor de klas te staan. Ik heb terug tijd voor mijn gezin. Ik voel me terug energiek en ben terug mijn enthousiaste zelve, thuis en op het werk. Ik heb ook terug tijd om te sporten. Mijn andere manier van denken en opdagen werkt.

Ga voor een lichter leven

Bepaal waar je naar toe wil met je toekomst en maak je eigenste kompas hiervoor. Het is gedaan met ‘niet weten wat je wil’. 

Richt je blik vandaag op je toekomst. Maak je plan en match dit met je prioriteiten voor de verschillende petjes in je leven. Zorg voor je voldoening voor elke volgende dag.

Hou van je leven en leef voluit. Je leven voluit leven is fun. Je OWNT het.  Bring it on. Je straalt van zelfvertrouwen. Dit merk je in elk domein van je leven, zowel privé als professioneel. Voluit.

Grip op je leven

Tientallen klanten van de Life Owner Academy ondervinden reeds dagelijks de krachtige impact in elk domein van hun leven. Krijg net zoals zij ook terug grip krijgen op je leven, Je hoeft hier zelf je leven niet radicaal om te gooien.  

Privé, als mama, in de relatie met je partner, met je (schoon)familie en elkéén die je dierbaar is. Maak je dag lichter en laat stress geen hoofdrol meer spelenProfessioneel, of dit nu in de bedrijfswereld, in het onderwijs of in hun business was. 

OWN Your Life, start vandaag

De aanpak in Life Owner Academy is uniek in haar categorie. Het helpt je je leven te veranderen zonder dat je het radicaal moet omgooien. Je verandert struggle naar ownership en voelt de impact direct in je day-to-day life. Onzekerheid en getwijfel worden overbodig van zodra je stevig in je schoenen staat. 

In de Life Owner Academy vind je het mijn unieke maandprogramma, ontstaan op basis van mijn persoonlijke ervaringen om Life Owner en waarmee ik reeds tientallen vrouwen heb geholpen. Zowel op privé-vlak als professioneel en het geheel in elkaar passen.

 

Maandelijks krijg je dit:

1) Je wekelijkse OWN-Your-Life-coachingssessie

Ik kijk altijd uit naar de sessies. Ik voel dat Veerle bij elke sessie echt klaar zit om erin te vliegen. Dat werkt aanstekelijk! Veerle is een heel opgewekte, wijze, positieve en lieve coach. De Life Owner Academy is een absolute aanrader !
An
Lerares

2) De basis to OWN Your Life

3) Je maandelijkse POWERstap

De Life Owner Topics zijn tof geschreven en lezen vlot. Iedere maand zijn er meerdere eye-openers. De Life Owner Topics maken het traject nog waardevoller. Je krijgt zoveel meer dan coaching.
Klant A.
Leidinggevende - alleenstaande mama

Je proces maand per maand:

Je maandelijkse investering:

Je stap vandaag:

Ik sta terug stevig in mijn schoenen na een moeilijke periode. Ik durf nu te kiezen, ook voor mezelf. Ik voel me nu zelfzeker en geloof terug in mijn eigen kunnen. Conclusie…. grandioos geslaagd.