Over

Van verstoppen naar stralend gelukkig zijn

Dit had ik vroeger willen weten:


Ik neem je even mee ...

Ik was een gedreven harmonie-strijder. Als mama, als plusmama, in mijn relaties, op het werk, … Ik wou conflicten vermijden en daar kwam veel gepieker en getwijfel bij kijken. Het was een struggle die steeds terugkwam.  In elk domein van mijn leven. 

Het leek op harmonie van buitenaf, maar intern zat ik in conflict

Ik dacht dat ik beter mijn best moest doen. Ik was op zoek naar ‘goed genoeg’ en naar bevestiging, in één of andere vorm.  Toch bleef het-goed-genoeg-land‘ onbereikbaar. 

Als iemand me zei dat het ‘goed genoeg’ was, dan geloofde ik het zelfs niet.  Of ik was bang dat het dit maar tijdelijk was. Dus bleef ik gevenTot het genoeg was. Vooral mijn lichaam gaf dit aan met spanningshoofpijn, bloeddrukval, rugpijn, slapeloosheid,… Rationeel bleef ik het ontkennen. Maar op een gegeven moment kan je dit niet meer onder de mat blijven vegen.

Het moest anders kunnen.  

Als mama, op mijn werk en hoe ik de verschillende ballen in de lucht hield.  Dit kon toch niet de bedoeling zijn van mama zijn, van een carrière hebben, van een nieuw samengesteld gezin hebben. 

Ik zocht naar de ‘hoe-dan’. En die vond ik die.  

Het kan op een andere manier

Ik zocht naar de ‘hoe-dan’ en vond deze met Life Coaching.  Ik leerde te houden van mijn leven door eigenaar te worden van dat leven, in elke rol. Ik veranderde hoe ik opdaagde in mijn leven. Ik begon van mijn leven te houden en hoe ik er in stond. 

Leven vanuit keuze, zonder opofferingen en beperkingen lijkt een droom ... tot het de realiteit wordt die je zelf in handen neemt

Stralen begint daar wanneer je jezelf centraal durft te zetten, in elke rol.  Leren om jezelf terug in the picture te zetten, zet je terug in je kracht, met mildheid.  Dit heeft steeds een positieve impact voor jezelf en je omgeving. 

Het is steeds een win-win. 

Ik zag dit bij mezelf en vandaag ook bij mijn klanten.

Met Life Coaching heb ik eerst deze domeinen in mijn leven veranderd:

Me niet meer verloren voelen als plusmama

Me ook thuis voelen als de pluskinderen er zijn. Mijn ‘plaats’ vinden in ons gezin en naast mijn partner, als vader van zijn kinderen, waarvan ik de mama niet ben. Met Life Coaching heb ik de ‘plusmama’ identiteit gevonden die werkt en die goed voelt.

Me beter voelen in mijn job

Me beter voelen in de job als leidinggevende. Ik heb geleerd hoe je dicht bij jezelf blijft in de sandwich van diverse verwachtingen in mijn job van toen. Tussen hiërarchie en team.  Met Life Coaching kreeg ik dit heel helder en moest ik me niet langer meer in 1.000 bochten wringen.

Ondertussen werd ik ook een zelfzekere mama

Ik werd de mama die niet langer twijfelde aan haar mama-capaciteiten.  Ik wou met vertrouwen opvoeden en leren hoe je dit zelfvertrouwen ook doorgeeft aan je kinderen.  Alles wat ik Lenn wilde leren, leerde ik eerst voor mezelf toe te passen. Ik heb mijn zelfvertrouwen opgebouwd en ik leerde mild te zijn naar mezelf. Ik voed mijn zoon nu mild op.  Ik leer hem hoe hij zijn zelfvertrouwen opbouwt. Dubbel win !

Hoe ik in het leven sta...

Terwijl ik stapsgewijs de verschillende domeinen in mijn leven veranderde, veranderde ook het geheel van de 24u van elke dag. Het werd één geheel met één centrale actieve hoofdrolspeler.  Met duidelijke krijtlijnen over hoe ik in het leven sta en hoe ik dit zelf ook respecteer en blijf respecteren.

... En voor elke volgende stap

Bij elk domein dat ik vastpakte met Life Coaching, deed ik beroep op bepaalde stappen. Er zijn vijf stappen die steeds aan bod kwamen en centraal stonden. Met deze stappen heb ik één proces uitgewerkt. Dit is het unieke 5-stappen-proces van de Life Owner Academy.  Met deze 5 stappen word je succesvoller in je leven. Het is de selectie van de stappen de me bij elke fase het meest geholpen hebben.


Dit is ook mogelijk voor jou ... omdat je de 'hoe dan' in je brein vindt.

Om dit proces te doorlopen heb je enkel je brein nodig. Omdat in je denken dé start zit voor hoe jij opdaagt in je leven en hoe je je voelt. Hier ligt de sleutel om voor verandering te zorgen voor jezelf, zonder dat je hiervoor afhankelijk bent van anderen.  

Je brein is dus exact de reden dat dit ook mogelijk is voor jou. Het is enige dat je nodig hebt om dit werk ook te doen. Je brein én de wil om het anders aan te pakken (en dat laatste heb je ook, anders was je nu niet meer aan het lezen, right?).

Tientallen klanten zijn je reeds voorgegaan en hebben zo hun dagelijkse leven verandert. Van tegen hun limieten aanlopen naar het onder controle hebben. En dit voor elke domein, privé en professioneel en alles daartussen.


Life Owner worden is voor jou ...

Dat is alles wat je nu nodig hebt. 

De rest doen we samen.