Over

Dit had ik vroeger willen weten:


Ik neem je even mee in mijn verhaal

Ik was een gedreven harmonie-strijder.  Gedreven in het vermijden van conflict en negativiteit.  Vooral voor iedereen rondom me. Dat gecombineerd met het vermijden van oordelen, dus moest alles ook op de best mogelijke manier gebeuren.  Piekeren en twijfelen waren mijn deel.

Het leek de enige juiste manier om in het leven te staan.  En ook de enige manier die ik kende. Maar als dat de enige manier was, waarom was het dan zo lastig. Waarom bracht het dan zoveel teleurstelling en vermoeidheid met zich mee?


Ik wou het anders.
Maar ik wist niet hoe en waar te beginnen.

Dus hield ik het onzichtbaar.
De harmonie bleef bewaard voor de rest.
Intern zat ik in conflict.

 Net zoals zovelen dacht ik dat je steeds je best moest doen, geen fouten mocht maken en dat het steeds beter kon. Daar kwam ook bij dat ‘het goed doen’ vooral samenhing met het oordeel van anderen. Waardoor het een oneindige zoektocht werd naar goedkeuring, in één of andere vorm.  

Ik zag mezelf nooit toekomen in ‘het-is-goed-genoeg-land‘.  Als iemand me zei dat het goed genoeg was, dan geloofde ik het niet.  Of ik was bang dat het niet zo zou blijven. ‘Blijven geven’ leek de enige optie.

Tot het genoeg was. Vooral mijn lichaam gaf dit aan. Rationeel bleef ik het ontkennen.  Maar op een gegeven moment kan je dit niet meer ontkennen.

Ik wou het anders, ook al wist ik nog niet hoe.  Maar één ding was wel zeker: dit moest anders.


Goed nieuws! 
Er is een andere manier mogelijk

Verrassend genoeg blijkt dat jezelf in het middelpunt van je leven plaatsen, in plaats van aan de zijkant, je krachtiger en zachter maakt tegelijkertijd.  Voor jezelf en voor iedereen rondom je. Steeds een win-win, want je relaties worden eerlijker en daardoor ook liefdevoller.  

Mind blowing !


Ik werd wie ik écht wil zijn


Leven zonder opofferingen en beperkingen lijkt een droom ... 
... tot het realiteit wordt.

Dan wordt je beste leven beschikbaar.


Ik begon mijn brein op een andere manier te gebruiken.

Ik leerde op een andere manier denken. 

Hierdoor had ik de oplossing gewoon steeds bij mij: mijn brein. 


De reden dat je beste leven ook mogelijk is voor jou

Eenvoudig om je een brein hebt. Dat is alles dat je nodig hebt. Je brein en de wil om achter je beste leven te gaan (en dat laatste heb je ook, anders was je nu niet meer aan het lezen, right?)

Tientallen klanten zijn je reeds voorgegaan. Steeds met waardevolle impact op de manier waarop ze in hun dagelijkse leven staan.  Privé en professioneel en alles daartussen.


Dit is voor jou ...

Dat is alles wat je nu nodig hebt. De rest doen we samen. 


Het plan van aanpak bij 'Unlock Your Power'

Coaching

J.I.J.

Het proces

Je milde spiegel

Je brein

'Nee' = 'Ja'

Toolkits

Future proof

Minder grenzen