Over

Van onzekere people pleaser naar zelfzekere vrouw

Hey, ik ben Veerle. Life coach. Mama. Getrouwd. Plusmama. Om maar enkele petjes op te sommen.  

Petjes die ik graag heb, maar vroeger was het een struggle om ze te combineren. Zeker als je weet dat ik graag zorg voor de mensen rondom me. Elke rol apart … dat ging wel. Maar alles samen gereden krijgen, dat bleek nog een andere uitdaging. De enige manier die ik kende was mijn best doen om alles zoveel mogelijk te doen zoals het verwacht werd. 


Ik was een gedreven harmonie-strijder (ofte people pleaser)

In elke rol van mijn leven. Als mama, als plusmama, in mijn relaties en op het werk. Ik vermeed conflicten. Met veel gepieker en getwijfel om mogelijke conflicten te vermijden. Een interne struggle die bleef terugkomen want het was een ingebakken gewoonte.  

Het conflict zat binnenin

Ik deed steeds beter mijn best, toch bleef ‘het-goed-genoeg-land‘ uit. Of ik had schrik dat dit maar tijdelijk was. Dus bleef ik geven

Tot mijn lichaam zei dat het genoeg was, met als gevolg spanningshoofdpijn, een serieuze bloeddrukval en nachten wakker liggen van het gepieker. Dit kon toch niet de bedoeling zijn van alles hebben wat je wou. 

Het moest niet beter. Het moet anders. 

Als mama, op mijn werk en hoe ik de verschillende ballen in de lucht hield.  

Ik zocht naar de ‘hoe-dan’.   

Start to own the life you have

Ik vond deze ‘hoe-dan’ samen met mijn Life Coach en de technieken die ze me leerde. Ik investeerde in mezelf en ik voelde me meer en meer terug eigenaar van mijn leven. Zelfzeker, daadkrachtig, veerkrachtig én met mildheid. 

Het meest krachtige aan dit verhaal: Investeren in mezelf was een win-win. Voor mezelf én voor de mensen rondom me.   

Het vroeg geen rocket science of magische switch. Het was een kwestie van nieuwe skills te leren en die samen met mijn coach te leren toepassen.

Leven vanuit keuze lijkt een droom ... tot het de realiteit wordt en je je leven terug in handen neemt.

Door logica en analyse zorgde ik voor verandering

Informatie analyseren om tot logica te komen, hier was ik als finance professional reeds vertrouwd mee.  Nu kon ik dit ook met het leven doen. Met denkpatronen en gevoelens. It all made sense. Waarom ik een people pleaser was.  Waarom dit zo zwaar was voor mezelf.  Waarom ‘niet meer zorgen’ voor anderen ook geen optie was voor mij. En vooral: hoe ik het ook anders kon aanpakken. De vele petjes tegelijkertijd combineren werd lichter en makkelijker. 

Terug voldoening in de job

Ik voelde me terug goed in mijn teamcoach-rol, zonder constant getwijfel. Ik leerde als notoir peope-pleaser hoe ik toch mezelf kon blijven in de sandwich van allerlei verwachtingen. Ik leerde hoe ik me niet langer in 1.000 bochten moest wringen om mijn job goed te doen. 

Genieten als mama

Ik twijfelde niet langer aan mijn mama-capaciteiten. Alles wat ik mijn zoon wil leren, leerde ik eerst zelf toepassen: minder faalangst, meer zelfvertrouwen en milder naar mezelf. Nu leer ik hem hoe hij zijn zelfvertrouwen opbouwt. Dubbel win ! Ik ben nu de mama die ik wil zijn.

Niet meer verloren als plusmama

Ik vond mijn ‘plaats’ in ons samengesteld gezin en de specifieke dynamiek die dit met zich meebracht. Met Life Coaching heb ik mijn ‘plusmama-identiteit’ gevonden.

Je 24u als één geheel

Terwijl ik stapsgewijs de verschillende domeinen in mijn leven veranderde, veranderde ook het geheel van de 24u van elke dag. Het werd één geheel in balans. En ik stond er krachtig en zelfzeker is. Je hoeft dus niet met zelfzekerheid geboren te worden om zelfzeker te zijn. Halleluja!

Iedereen kan terug controle nemen over haar leven, ook jij

Bij elk domein dat ik vastpakte met Life Coaching, deed ik beroep op dezelfde stappen en tools. 

De centrale stappen die steeds terugkwamen, vormen de basis voor het werk dat ik vandaag doe met de klanten in mijn coachingstrajecten. 

Dat in combinatie met de skill van Life Coaching, waarin ik certifieerde bij The Life Coach School.


Wat heb je nodig voor de volgende stap?

Net hetzelfde als toen ik gestart ben: De wil om het anders aan te pakken (en dat laatste heb je ook, anders was je nu niet meer aan het lezen, right?). De rest doen we samen.

Dit was ook het begin bij tientallen klanten toen ze het Amarieyo Coachingstraject startten. Na dit coachingstraject liepen ze niet meer tegen hun limieten en kregen ze terug grip op hun dag. Thuis, op het werk en shizzle daartussen. Ze vonden de terug de balans tussen energie en mentale rust.


Het Amarieyo Coachingstraject is voor jou ...

Dat is alles wat je nu nodig hebt. 
De rest doen we samen.