Over

Van verstoppen naar gelukkig zijn

Hey, ik ben Veerle. Life coach. Mama. Getrouwd. Zelfvertrouwen & Active Mindset expert.

Dit was een aantal jaren geleden anders. De vele petjes die ik tegelijkertijd ophad, net als jij, waren moeilijk te combineren. Elk apart, dat ging wel. Maar dat samen gereden krijgen, dat bleek best een uitdaging.  Ik dacht dat ik nochtans alles deed zoals het moest.


Ik neem je even mee ...

Ik was een gedreven harmonie-strijder, in elke rol van mijn leven. Als mama, als plusmama, in mijn relaties, op het werk, … Ik vermeed conflicten vermijden en daar kwam veel gepieker en getwijfel bij kijken. Deze struggle bleef maar terugkomen.  

Vanbuiten harmonie, vanbinnen in conflict

Steeds beter mijn best doen. Op zoek naar ‘goed genoeg’ en naar bevestiging. Toch bleef het-goed-genoeg-land‘ onbereikbaar. Of ik was bang dat het dit maar tijdelijk was. Dus bleef ik geven

Tot het genoeg was. Mijn lichaam gaf dit aan met spanningshoofdpijn, een bloeddrukval, slapeloosheid,… Dit kon toch niet de bedoeling zijn van mama zijn, van een carrière hebben, van een nieuw samengesteld gezin hebben. 

Het moest niet beter, het moet anders. Als mama, op mijn werk en hoe ik de verschillende ballen in de lucht hield.  

Ik zocht naar de ‘hoe-dan’. En die vond ik die.  

Learn how to own your life

Ik vond deze ‘hoe-dan’ samen met mijn Life Coach en in de tools die ze me leerde. Ik investeerde in mezelf en ik voelde me terug eigenaar van mijn leven. 

Ik daagde zelfzekerder opDaadkrachtig, veerkrachtig en met mildheid. Het bleek steeds een win-win, voor mezelf en mijn omgeving.   

Het vroeg geen rocket science of magische switch. Het was een kwestie van nieuwe skills te leren met mijn coach en die samen te leren topassen.

Het was een logisch en natuurlijk proces.

Leven vanuit keuze lijkt een droom ... tot het de realiteit wordt doordat je je leven terug in handen neemt.

De logica, de analyse, het verklaren en het veranderen. Hier was ik als finance professional reeds vertrouwd mee. De puzzelstukjes vielen in elkaar en ook hoe ik elke rol van mijn leven stond. Het werd één geheel dat mezelf weerspiegelt. De vele petjes tegelijkertijd combineren werd lichter en makkelijker. 

Terug voldoening in de job

Ik voelde me terug goed in mijn teamcoach-rol, zonder constant getwijfel. Ik leerde als notoir peope-pleaser hoe ik toch mezelf kon blijven in de sandwich van allerlei verwachtingen. Met Life Coaching kreeg ik dit helder en leerde me niet langer in 1.000 bochten wringen. 

Genieten als mama

Ik twijfelde niet langer aan mijn mama-capaciteiten. Alles wat ik Lenn wil leren, leerde ik eerst zelf toepassen: minder faalangst, meer zelfvertrouwen en milder naar mezelf. Nu leer ik hem hoe hij zijn zelfvertrouwen opbouwt. Dubbel win !

Niet meer verloren als plusmama

Ik vond mijn ‘plaats’ in ons samengesteld gezin en de specifieke dynamiek die dit met zich meebracht. Met Life Coaching heb ik mijn ‘plusmama-identiteit’ gevonden die past bij mij.

De 24u als één geheel

Terwijl ik stapsgewijs de verschillende domeinen in mijn leven veranderde, veranderde ook het geheel van de 24u van elke dag. Het werd één geheel in balans, waar ik krachtig instond.  Zonder me nog in bochten te wringen. Wél met een natuurlijke zelfzekerheid die ik aanleerde. Je hoeft er dus niet mee geboren te worden om zelfzeker te worden. Halleluja!

Life Owner word je

Bij elk domein dat ik vastpakte met Life Coaching, deed ik beroep op dezelfde stappen en tools. De centrale stappen die steeds terugkwamen, zijn de basis voor het werk dat ik vandaag doe met mijn klanten in de Life Owner Academy. Dat in combinatie met de skill van Life Coaching waarin ik certifieerde bij The Life Coach School.


Wil je het ook anders aanpakken? 
En waarom dit ook voor jou kan?

Je vindt de start om je ‘hoe dan’ te vinden in je ‘denken’. Je denken is het vertrekpunt dat bepaalt wat je doet én niet doet in situaties en in je leven. Daar zicht op krijgen, daar start ownership, om verder te zetten naar reële veranderingen. Elkéén kan dit leren én dat is exact de reden dat Life Owner worden ook mogelijk is voor jou.

Als Life Coach en expert in Actieve Mindset help ik je hier bij. Ik neem je mee in mijn logisch en natuurlijk proces in de Life Owner Academy. Daar bouwen we stap per stap op naar de verandering die je voor ogen hebt.   


Wat heb je nodig om Life Owner te worden?

Net hetzelfde als toen ik gestart ben: De wil om het anders aan te pakken (en dat laatste heb je ook, anders was je nu niet meer aan het lezen, right?). De rest doen we samen.

Dit is ook waar tientallen klanten zijn gestart. Hierdoor lopen ze nu niet meer tegen hun limieten en hebben ze terug controle genomen. Thuis, op het werk en shizzle daartussen. Ze leerden de tools en skill in de Life Owner Academy.  Ze hebben persoonlijk leiderschap genomen en zijn nu Life Owner. Dat heb je voor het leven.


Life Owner worden is voor jou ...

Dat is alles wat je nu nodig hebt. 
De rest doen we samen.