Over

Van onzeker zijn naar gelukkig zijn

Hey, ik ben Veerle. Life coach. Mama. Getrouwd. Zelfvertrouwen & Active Mindset expert.

Dit was ooit anders. De vele petjes die ik net als jij tegelijkertijd ophad, waren moeilijk te combineren. Elk apart … dat ging wel. Maar alles samen gereden krijgen, dat bleek meer dan een uitdaging.  Ik deed nochtans mijn best om alles te doen zoals het moest.


Ik was een gedreven harmonie-strijder (ofte people pleaser)

In elke rol van mijn leven. Als mama, als plusmama, in mijn relaties en op het werk. Ik vermeed conflicten. Met veel gepieker en getwijfel als gevolg. Een struggle die bleef terugkomen als een ingebakken gewoonte.  

Het conflict zat binnenin

Ik deed steeds beter mijn best, toch bleef het-goed-genoeg-land‘ uit. Of ik had schrik dat het dit maar tijdelijk was. Dus bleef ik geven

Tot mijn lichaam zei dat het genoeg was, met spanningshoofdpijn, een serieuze bloeddrukval en slapeloosheid. Dit kon toch niet de bedoeling zijn van mama zijn en een carrière hebben. 

Het moest niet beter. Het moet anders. Als mama, op mijn werk en hoe ik de verschillende ballen in de lucht hield.  

Ik zocht naar de ‘hoe-dan’.   

How to own your life?

Ik vond deze ‘hoe-dan’ samen met mijn Life Coach en de tools die ze me leerde. Ik investeerde in mezelf en ik voelde me meer en meer terug eigenaar van mijn leven. Zelfzeker, daadkrachtig, veerkrachtig én met mildheid. 

Het meest krachtige was dit: de investering in mezelf was een win-win voor mezelf én mijn omgeving.   

Het vroeg geen rocket science of magische switch. Het was een kwestie van nieuwe skills te leren met mijn coach en die samen te leren toepassen.

Leven vanuit keuze lijkt een droom ... tot het de realiteit wordt doordat je je leven terug in handen neemt.

Door logica en analyse zorgen voor verandering

Hier was ik als finance professional reeds vertrouwd mee. De puzzelstukjes vielen in elkaar en ook hoe ik elke rol van mijn leven stond. Het werd één geheel dat mezelf weerspiegelt. De vele petjes tegelijkertijd combineren werd lichter en makkelijker. 

Terug voldoening in de job

Ik voelde me terug goed in mijn teamcoach-rol, zonder constant getwijfel. Ik leerde als notoir peope-pleaser hoe ik toch mezelf kon blijven in de sandwich van allerlei verwachtingen. Met Life Coaching kreeg ik dit helder en leerde me niet langer in 1.000 bochten wringen. 

Genieten als mama

Ik twijfelde niet langer aan mijn mama-capaciteiten. Alles wat ik mijn zoon wil leren, leerde ik eerst zelf toepassen: minder faalangst, meer zelfvertrouwen en milder naar mezelf. Nu leer ik hem hoe hij zijn zelfvertrouwen opbouwt. Dubbel win !

Niet meer verloren als plusmama

Ik vond mijn ‘plaats’ in ons samengesteld gezin en de specifieke dynamiek die dit met zich meebracht. Met Life Coaching heb ik mijn ‘plusmama-identiteit’ gevonden die past.

De 24u als één geheel

Terwijl ik stapsgewijs de verschillende domeinen in mijn leven veranderde, veranderde ook het geheel van de 24u van elke dag. Het werd één geheel in balans. En ik stond er krachtig en zelfzeker is. Je hoeft dus niet met zelfzekerheid geboren te worden om zelfzeker te zijn. Halleluja!

Iedereen kan Life Owner worden, ook jij

Bij elk domein dat ik vastpakte met Life Coaching, deed ik beroep op dezelfde stappen en tools. 

De centrale stappen die steeds terugkwamen, vormen de basis voor het werk dat ik vandaag doe met de klanten in de Life Owner Academy. 

Dat in combinatie met de skill van Life Coaching, waarin ik certifieerde bij The Life Coach School.


Wat heb je nodig om ook Life Owner te worden?

Net hetzelfde als toen ik gestart ben: De wil om het anders aan te pakken (en dat laatste heb je ook, anders was je nu niet meer aan het lezen, right?). De rest doen we samen.

Dit was de start van tientallen klanten. Na onze samenwerking liepen ze niet meer tegen hun limieten en hebben ze terug grip op hun dag. Thuis, op het werk en shizzle daartussen. Ze hebben persoonlijk leiderschap genomen en zijn nu Life Owner. Voor het leven.


Life Owner worden is voor jou ...

Dat is alles wat je nu nodig hebt. 
De rest doen we samen.