Wat Life Owners zeggen

Je hebt alles reeds in huis om je leven in handen te nemen

Ontgrendel de kracht die je nu reeds in je hebt

En leef voluit, zonder aarzeling

Ik sta anders in het leven én het werkt.
Evy
Ik durf nu keuzes te maken, ook voor mezelf. Grandioos geslaagd.
Klant A.
Dit brengt de rust in mijn leven waar ik naar op zoek was.
thuiskomen bij jezelf
Sara R.
Meer rust, minder uitstellen en meer connectie
op jezelf rekenen
Claire V.

Lees hun verhaal op deze pagina.

De gemeenschappelijke deler toen zij aan hun Life Owner Traject startten

De gedrevenheid waarmee ze in het leven staan. In hun job, of het nu is als ondernemer, als lerares, als teammanager, als werknemer. Ook thuis. Ze gaan er steeds voor. Doen hun best en willen het goed doen.   

En ze hebben elk een moment gehad waarbij ze dachten: ik wil dit blijven doen én dit zonder mezelf te verliezen.  Niet meer ten koste van mezelf.  Ik wil genieten. Ik wil er voor gaan en er voldoening uit halen.  

Wil je dit ook? Dan kan ik jou ook helpen. 

Ik sta anders in het leven én het werkt.
Evy
Kleuterleidster & boys-mom

Ik ben zelfzekerder en rustiger geworden.  Voor ik aan het traject begon, zag ik door de bomen het bos niet meer.  Het werd me vlug allemaal te veel.  Nu voel ik me beter op het werk en ook thuis bij mijn gezin.  Het Life Owner Traject binnen de Life Owner Academy is een totaalpakket.

Ik wou me terug goed voelen.  Terug genieten van mijn gezin.  Enthousiast, energiek en gemotiveerd voor de klas staan.  

Dit is wat ik nu ook terug doe.

Voor ik het traject startte, liep de verhouding tussen mijn gezin en mijn werk in het honderd. Op de website van Veerle las ik dat verandering mogelijk is, maar dat deze vanuit jezelf komt.  Het is dus niet per se nodig om van job te veranderen om de balans terug te brengen.  Ik geloofde in deze aanpak en startte mijn traject.

Ik pas nog dagelijks toe wat ik geleerd heb.  Ik blijf in controle. Ik leerde loslaten en mijn werk niet meer mee naar huis te nemen. 

 

Ik durf nu keuzes te maken, ook voor mezelf. Grandioos geslaagd.
Klant A.
Leidinggevende & alleenstaande mama

Wat ik leerde, blijf ik toepassen.  Voor mezelf en daarnaast geef ik dit ook mee aan mijn directe omgeving.  Het geeft mij een goed gevoel om dit impliciet door te geven.  Zowel in mijn functie als teamcoach. Als naar mijn dochter, die aan het begin staat van haar volwassen leven.  Het is echt een meerwaarde om dit te delen met haar.

Ik zou het Life Owner Traject aanbevelen vanuit mijn eigen ervaring en omdat dit er met kop en schouders boven uitsteekt. Veerle straalt zo’n rust en professionalisme uit. Dit traject doet écht iets met je en heeft een sterk effect op je leven. 

Ik wou terug in mezelf geloven en van daaruit mijn volgende keuze maken, zowel professioneel als privé.

Ik ben ambitieus en mijn focus ligt op meerwaarde bieden. Toen ik op het werk door een moeilijke periode ging, kwam dit coachingstraject als geroepen om mijn verwachtingen scherp te stellen.  Ik wilde me niet meer gewrongen voelen tussen waarden en verwachtingen van anderen.  

Met dit traject kon ik stilstaan bij mezelf en van daaruit groeien.  Zo kwam ik in mijn eigen kracht en kon ik ook anderen beter helpen. Vroeger kon ik moeilijk nee zeggen, ook al voelde ik hoeveel energie dit opslorpte.

Dit traject is heel persoonlijk en concreet, met waardevolle opdrachten om persoonlijk toe te passen.  Ik stapte in mijn eigen verandering. 

Het brengt de rust in mijn leven waar ik naar op zoek was.
thuiskomen bij jezelf
Sara R.
Consultant

In de Life Owner Academy ga je stap voor stap. Het is logisch: hoe denk ik over mezelf, wat wil ik en hoe kijk ik naar de toekomst.  Je leert beslissingen nemen, je stappenplan maken en ook uitvoeren.

Veerle is spontaan, stelt de vragen die je net dan nodig hebt (en zelf niet opkomt) en steeds vanuit vertrouwen in je. Ze is betrokken bij wat je meemaakt.  Je ziet dat ze dit ook toepast in haar eigen leven. Straf.

Dit traject is allesbehalve zweverig, zoals ik soms dacht over Life Coaching.  Ik ben zelf nogal een down-to-earth-type.  Het is concreet.

Ik wou terug thuiskomen bij mezelf en rust vinden. Er zat met twijfels over mezelf. Ben ik goed genoeg? Doe ik het goed genoeg?  Waarom heb ik geen relatie? Hoe kan ik terug meer (zelf)vertrouwen krijgen?

In het verleden ben ik bij een psychotherapeut geweest, maar die aanpak focuste mij te veel op het verleden.  Ik wou vooruitkijken en vooruitgaan, de toekomst in. 

Ik las zelfhulpboeken en luisterde naar podcasts, maar daar deed ik zelf weinig concreets mee.  Daarom koos ik voor persoonlijke coaching.  Ik besteedde er écht tijd aan, aan mezelf om zo ook daadwerkelijk bepaalde zaken aan te pakken.

Ik leerde hoe te leven in het hier en nu.  Dit geeft me veel rust. Overal hoor je dat je in het leven een doel en passie ‘moet’ hebben.  Als je niet weet wat je wilt in je leven, voel je je bijgevolg helemaal verloren.  Deze druk van ‘moeten’ halen we er af.  Waardoor ik net meer bereik.

Dit traject zorgt er ook voor dat ik heb leren omgaan met narcisten, met name mijn ex-man en ook op het werk. Vroeger schoot ik in paniek bij hun opmerkingen en het zorgde voor twijfel.  Nu ga ik hier veel beter mee om. Ik ben niet meer angstig. Ik blijf relaxed en in controle       

Meer rust en meer bewuste connectie, met anderen en mezelf
op jezelf rekenen
Claire V.
Solopreneur

De samenwerking met Veerle is heel aangenaam. Ze is een écht mens, ze zit niet in ivoren toren en is down to earth. Ik merk dat ze veel belang hecht aan de persoonlijke aanpak.  Ze stemt de coaching af op je noden.  Een persoonlijke aanpak op maat dus.

Het traject is zeer waardevol doordat er veel herkenbare thema’s aan bod komen en dit op maat van je noden: uitstelgedrag, perfectionisme, relaties, geld, werk…

Ik doe graag aan zelfontwikkeling. Toen onze paden kruisten wilde ik deze aanpak verder ontdekken.  Ik ben zelf grote van Brooke Castillo en Veerle is gecertifieerd coach bij haar school. Ze bood een gratis gesprek aan. Ik wilde weten wat dit traject te bieden had.

Verschillende thema’s komen aan bod tijdens de sessies. De theorie werd omgezet in concreet handvaten, die ik nog dagelijks toepas.  Uitstelgedrag was één van deze thema’s. Waar komt dit vandaag, hoe pak je het vast. Ik heb concrete technieken geleerd om hier mee om te gaan.

 

Wil je meer weten over Life Owner worden?

Hit the button! Want dan is een babbel met me ideaal om dit te weten te komen.