Deze lady staat terug stevig in haar kracht

Terug geloven in zichzelf en van daaruit de volgende keuze nemen

A. werkt als bediende.  Ambitieus, gedreven en gefocust om meerwaarde te bieden.  Ze is ook de trotse mama van een dochter die aan de universiteit studeert.

A. heeft haar traject aan de Life Owner Academy 6 maanden geleden afgerond. .

Hoe kwam je bij Amarieyo en de Life Owner Academy terecht?

Veerle en ik zijn oud-collega’s. Veerle stelt altijd goede vragen, is heel open-minded en doet je op een nieuwe manier nadenken over bepaalde topics. Ik ervaar de samenwerking met Veerle als uiterst waardevol.  

Waarom koos je voor life coaching in het algemeen en voor de Life Owner Academy in het bijzonder?

Ik ging door een periode waarin ik mij niet meer kon vinden in de waarden van mijn toenmalige werkgever. Ik moest soms een boodschap waar ik zelf niet helemaal achter stond uitdragen naar mijn team. Het klopte niet meer met mijn gevoel. Ik vroeg me af waar ik beroepshalve naartoe wou, want ik voelde me gewrongen.  Tussen de verwachtingen van mijn baas en mijn team.  

Het coachingstraject van Amarieyo kwam dus als geroepen.  

Ook privé, om mijn verwachtingen omtrent mijn relatie scherp te stellen.

Wat vond je het meest waardevol aan het inhoud bij de Life Owner Academy en wat pas je vandaag nog toe?

Stilstaan bij jezelf en van daaruit groeien is het meest waardevol. Zo kom je in je eigen kracht, en vanuit die kracht kan je anderen beter helpen. Vroeger kon ik moeilijk nee zeggen, ook al voelde ik hoeveel energie dat opslorpte.

Veerle zorgt met de Life Owner Academy voor een totaalpakket. Tijdens het traject ontving ik de Life Owner Gids, de gids boordevol waardevolle informatie en tools. Deze gebruik ik nu nog steeds. 

Wat vond je het meest waardevol aan de opbouw van het programma?

Het traject voelde heel persoonlijk en concreet aan. Ook via mail koppelde Veerle vaak terug. Er was een vlotte overgang van de ene naar de andere sessie via gerichte vragen die ze stelde en handvaten die ze aanreikte. Ze gaf waardevolle opdrachten om de Life Owner tools voor mij persoonlijk toe te passen.  Zo kon ik naar mijn eigen verandering gaan.

Ik was verwonderd over hoe mooi en professioneel haar klanten-website is opgebouwd, al van bij de opstart. En hoe die nog steeds evolueert en verder uitgebouwd wordt in de positieve richting.

De nazorg is enorm waardevol. Of zoals Veerle het zelf zo mooi formuleert: “het is zoals fitness: als je niet meer traint, verlies je je spieren”.

Hoe ervaarde je de samenwerking met life coach Veerle?

Veerle heeft een erg persoonlijke en professionele aanpak. In haar coaching alsook de manier waarop haar Life Owner Academy is opgebouwd.  Ze maakte je wegwijs zodat je alles kan absorberen en toepassen. Heel goed gedaan!

Wat zijn de blijvende langetermijneffecten van dit traject op jouw dagelijks leven? Merk je na 6 maanden nog steeds de positieve impact op je leven?

Wat ik leerde, blijf ik op mezelf toepassen.  Daarnaast gebruik ik dit niet meer voor mij alleen, maar geef ik dit ook mee aan de mensen uit mijn directe omgeving. Het geeft mij een positief gevoel als ik merk dat zij iets hebben aan de tips van Veerle die ik doorgeef, vaak onopgemerkt, zonder het expliciet te benoemen.

Ik tracht de handvaten die ik door Veerle aangereikt kreeg ook toe te passen in mijn functie als teamcoach.

Mijn dochter staat aan het begin van haar volwassen leven. De onbezorgde kindertijd heeft ze achter zich gelaten en dan is het zeker een meerwaarde om de handvaten en inzichten die ik opbouwde gedurende het coachingsprogramma van Veerle, te delen met haar.

Zou je de Life Owner Academy na al deze tijd nog steeds aanbevelen aan anderen en waarom?

Ja, absoluut. Het traject is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

Ik zou Veerle aanbevelen vanuit mijn eigen positieve ervaring en omdat zij er met kop en schouders boven uitsteekt bij het coachen…. Veerle straalt zo’n rust en professionalisme uit, dat dit traject echt iets doet met je, je hebt er echt iets aan.

Ze weet waarover ze spreekt, ze straalt vertrouwen uit bij het stellen van de vragen.  Hierdoor ging ik ook effectief aan de slag met de handvaten, en ging ik mijn antwoorden zoeken op de gestelde vragen.  Ik ging uitproberen,… Als je de stappen uit het traject volgt, de oefeningen maakt en stilstaat bij wat Veerle zegt, dan voel je wat voor een sterk effect het traject heeft op je leven.

Dit traject is de ideale stap om stil te staan bij jezelf, als je het gevoel hebt dat je het overzicht kwijt bent en nood hebt aan andere, nieuwe inzichten en handvaten.