Evy wou zich terug goed voelen

Terug genieten van en met haar gezin
Terug enthousiast, gemotiveerd en energiek naar het werk gaan.

Dat is wat ze nu ook doet.

Evy is kleuterleidster en trotse mama van een zoontje van 7 jaar. Een echte sportieveling met lopen en fietsen als favoriete hobby’s.  

Begin mei 2021 voltooide ze het Amarieyo coachingstraject.

Hoe kwam je bij Amarieyo terecht?

Tijdens mijn zoektocht op Internet naar een geschikt coachingstraject botste ik op de website van Amarieyo. Ik vroeg een impactsessie aan en startte kort daarna met het traject.

Waarom koos je voor een life coaching in het algemeen en voor Amarieyo in het bijzonder?

De verhouding tussen mijn gezin en mijn werk liep een beetje in het honderd. Wanneer ik thuiskwam na het werk had ik geen energie meer over voor mijn gezin. Op de website van Amarieyo las ik dat verandering mogelijk is, maar vanuit jezelf komt, en dat het dus niet per se nodig is om van job te veranderen. Ik geloofde daarin en wou het traject dus proberen.

Wat vond je het meest waardevol aan de inhoud van het traject en wat pas je vandaag nog toe?

Ik pas nog veel toe. Bijvoorbeeld dat je je eigen gedachten zelf in de hand hebt. Een feit dat gebeurt is een feit, maar de gedachte die je daarbij hebt is een interpretatie van dat feit, waar je acties aan gaat koppelen. Het Amarieyo coachingstraject heeft me bewustgemaakt van het onderscheid tussen feiten en gedachten.

De nieuwe manieren van ‘kijken naar de wereld’ waren voor mij ook heel belangrijk. Hetgeen mijn mindset veranderde om naar gebeurtenissen in mijn leven te kijken. 

Ik leerde loslaten, om voorvallen op het werk niet mee naar huis te nemen. Ik leerde zaken een plaats te geven om ze van mij af te kunnen zetten.

Wat vond je het meest waardevol aan de opbouw van het programma?

Er was een logische opbouw. Het begint klein en bouwt verder op. Langzamerhand leer je jezelf graag zien en kweek je zelfvertrouwen, maar dit kwam bewust pas in een later stadium aan bod. Je leert eerst een paar praktische toepassingen in je leven, waardoor je vanzelf al sterker in je schoenen gaat staan.

Hoe ervaarde je de samenwerking met life coach Veerle?

Heel goed. Wekelijks hadden we een live coaching. Tussendoor mocht ik haar altijd mailen of een berichtje sturen, Veerle antwoordde heel snel op alles. Als er iets gebeurd was, schreef ik het uit. Veerle deed toevoegingen waar ik op dat moment zelf niet aan dacht, waardoor mijn kijk op de situatie veranderde.

Wat heeft de life coaching je opgeleverd in jouw leven?

Ik ben zelfzekerder en rustiger geworden. Voor ik aan het traject begon, zag ik door de bomen het bos niet meer, het werd me allemaal een beetje te veel. Nu kan ik beter omgaan met bepaalde situaties. Ik voel me beter op het werk en ook thuis bij mijn gezin. Alles verloopt nu beter, de coaching was een totaalpakket.

Zou je het Amarieyo coachingstraject aanbevelen aan anderen en waarom?

Ik zou het zeker en vast aanbevelen. Zowel de toolkits die je toegestuurd krijgt, maar vooral de live coachingsessies waarbij je met Veerle in gesprek gaat en vragen kan stellen. Mijn map ligt nu nog steeds dicht bij me, regelmatig blader ik er nog eens in als hulpmiddel op momenten dat ik het moeilijk heb.

Wil jij ook graag de eerste stap zetten die Evy heeft gezet en een vrijblijvende impactsessie aanvragen? Klik dan op onderstaande button