Evy wou zich terug goed voelen

Terug genieten van haar gezin
Terug enthousiast, gemotiveerd en energiek naar het werk gaan.

Dat is wat ze nu ook doet.

Evy is kleuterleidster en trotse mama van een zoontje van 7 jaar. Een echte sportieveling met lopen en fietsen als favoriete hobby’s.  

Begin mei 2021 voltooide ze het traject van de Life Owner Academy..

Hoe kwam je bij Amarieyo terecht?

Tijdens mijn zoektocht op Internet naar een geschikt coachingstraject botste ik op de website van Amarieyo. Ik plande een gesprek en startte kort daarna met het traject.

Waarom koos je voor een life coaching in het algemeen en voor Amarieyo in het bijzonder?

De verhouding tussen mijn gezin en mijn werk liep in het honderd. Wanneer ik thuiskwam na het werk had ik geen energie meer over voor mijn gezin. Op de website van Amarieyo las ik dat verandering mogelijk is, maar dat deze vanuit jezelf komt, en dat het dus niet per se nodig is om van job te veranderen. Ik geloofde daarin en startte het traject.

Wat vond je het meest waardevol aan de inhoud van het traject en wat pas je vandaag nog toe?

Ik pas nog veel toe. Bijvoorbeeld dat je je eigen gedachten zelf in de hand hebt. Een feit dat gebeurt is een feit, maar de gedachte die je daarbij hebt is een interpretatie van dat feit, waar je acties aan gaat koppelen. Als Life Owner ben ik me nu bewust van het onderscheid tussen feiten en gedachten. En vooral wat ik er dan mee kon doen.

De nieuwe manieren van ‘kijken naar de wereld’ waren voor mij ook heel belangrijk. Hetgeen mijn mindset veranderde om naar gebeurtenissen in mijn leven te kijken. 

Ik leerde loslaten, om voorvallen op het werk niet mee naar huis te nemen. Ik leerde zaken een plaats te geven om ze van mij af te kunnen zetten.

Wat vond je het meest waardevol aan de opbouw van het programma?

Er was een logische opbouw. Het begint klein en bouwt verder op. Gaandeweg leer je jezelf graag zien en krijg je meer zelfvertrouwen.  Je zet stappen vooruit door praktische toepassingen in je leven, waardoor je steeds sterker in je schoenen staat.

Hoe ervaarde je de samenwerking met Veerle?

Heel goed. Wekelijks hadden we onze coachingssesie. Tussendoor mocht ik haar altijd mailen of een berichtje sturen, Veerle antwoordde heel snel op alles. Als er iets gebeurd was, schreef ik het uit. Veerle deed toevoegingen waar ik op dat moment zelf niet aan dacht, waardoor mijn kijk op de situatie veranderde.

Wat heeft de life coaching je opgeleverd in jouw leven?

Ik ben zelfzekerder en rustiger geworden. Voor ik aan het traject begon, zag ik door de bomen het bos niet meer, het werd me allemaal een beetje te veel. Nu kan ik beter omgaan met bepaalde situaties. Ik voel me beter op het werk en ook thuis bij mijn gezin. Alles verloopt nu beter. De coaching binnen de Life Owner Academy was een totaalpakket.

Zou je de Life Owner Academy en Life Owner worden aanbevelen aan anderen en waarom?

Ik zou het zeker en vast aanbevelen. Zowel voor de Life Owner Gids die je krijgt, als voor de life coachingsessies. Hierbij ga je met Veerle in gesprek, stel je vragen, reflecteer je en krijg je de inzichten die voor verandering zorgen. Mijn Life Owner Gids ligt nu nog steeds dicht bij me, regelmatig kijk ik er in als hulpmiddel op momenten dat ik het moeilijk heb.

Zet ook de eerste stap die Evy heeft gezet en vraag je vrijblijvend gesprek aan via onderstaande button