I love all of it

Mijn job als life coach.
I just love it. I love ALL of it.

Ik hou van het coachen.

Op nummer 1, my favorite thing.

Mijn klanten helpen.
Hun spiegel mogen zijn.
Hun begeleiden in hun traject.
Hun resultaten te zien.

Prachtig.

Ik hou ook van het ondernemen en de durf die het vraagt. Ik ben verrast door mezelf. Het nr 1 product van Coaching: #verbaasjezelf. Je kan zelf zoveel meer creëren dan je voor mogelijk hield.

Een dikke merci aan mijn coaches om me hier in te begeleiden! Ah ja, coaches get coached too. Als je gelooft in coaching, dan WIL je steeds je eigen life coach. Anders zou ik als een bakker zijn die geen brood eet… (om maar een vergelijking te maken).

Coaching heeft gezorgd voor meer verantwoordelijkheid, onafhankelijkheid en vrijheid in mijn alle domeinen van mijn leven. En zeker in het professionele luik. Om soms meer uren te werken en soms minder uren te werken. Om overdag te werken en/of ‘s avonds te werken. Om de Veerle-manier te ontdekken, inclusief de verantwoordelijkheid en de onafhankelijkheid die daar bij komt kijken.

Ik hou zelfs van het oncomfortabele van een eigen business te runnen.
OMG, heb ik dat echt geschreven … Oh yeah.

En ik hou er van!

Dat is waar ik je vandaag ook mee naar toe wil nemen.
Niet zozeer zodat je ook je eigen business start.

Maar omdat nieuwe dingen ok zijn.
Dat wat anders lijkt ook ok is.
Dat je eigen manier vinden ok is.
Dat oncomfortabel geen show stopper is.

Ik heb sinds ik Life Coach ben vooral nieuwe dingen gedaan. Zie het zoals de eerste keer mama worden. Ja, je zou kunnen zeggen dat ik 2 kindjes heb: Lenn en Amarieyo. En beide reizen hebben me al zoveel gebracht, nét omdat ze zo onbekend terrein waren:

– Hoe ga ik dat dan doen?
– Hoe ga ik verder? Met drama in mijn hoofd (Yep, Ik heb ook een perfect menselijk brein dat bij tijden het nodige drama presenteert. Oh ja, het deel: ‘Drama Queen Veerle’.)
– Hoe zoek ik het uit? Soms met een concreet antwoord. Soms met een open antwoord: ‘dat zoeken we uit onderweg en da’s ok’.
– Zonder het oncomfortabele uit de weg te gaan.

Laat je dus niet tegenhouden door je comfortzone.
Het is het zooo waard om er buiten te gaan.

Mijn challenge voor jou vandaag:
Probeer vandaag iets nieuws uit. iets dat je nog niet gedaan had (klein kan ook nieuw zijn).

Veel liefs, warmte en kracht
Veerle


Wil je meer #kracht #positiviteit #energie #actie #vrijheid #tederheid #balans #rust #fun #geluk #zelfvertrouwen #zelfzorg #liefde #geloofinjezelf ?

Dan ben jij op de juiste plek.